vakantiewoning in Nederland

Menu
halle

Halle Vakantiewoningen

 

In `t Veurhuus
Gelegen temidden van een landelijke omgeving vindt u dit voorhuis van een woonboerderij (80m2), aan een doorgaande weg. De huiseigenaar woont in het andere gedeelte van deze boerderij. In deze mooie omgeving zijn er voldoende mogelijkheden voor fietstochten en wandelingen door sfeervolle dorpjes. Een aanrader voor diegene die de rust waarderen.

't Dwarshuus
"In het groene hart van de Achterhoek aan de rand van het dorpje Halle, ligt deze sfeervol ingerichte groepswoning. Dit voormalige achterhuis van een oude T-boerderij is omgetoverd tot een comfortabel vakantieverblijf dat van vele gemakken is voorzien. Op de boerderij kunnen kinderen naar hartelust rondstruinen en ravotten, met de poezen spelen, konijnen knuffelen of lekker schommelen en spelen in de zandbak. Op het terras kun je met een drankje genieten van het vrije uitzicht over de weilanden. Bij minder goed weer is het binnen goed toeven rondom de haard en voor de kinderen is er op de eerste verdieping een speelgelegenheid. Deze vakantiewoning is gelegen op het erf van de huiseigenaar en uitermate geschikt voor een gezellige vakantie of weekendje weg met de hele familie. De directe omgeving leent zich uitstekend voor het maken van fiets-, wandel- en ruitertochten. De boerderij ligt aan een doorgaande ruiterroute, wat ideaal is voor paardenliefhebbers. Op circa 6km afstand van de woning liggen de plaatsen Zelhem en Varsseveld met diverse winkel- en eetgelegenheden. Breng ook eens een bezoek aan boekenstad Bredevoort (18km) of het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst (22km). Winkelliefhebbers brengen een bezoek aan Doetinchem (12km)en historie is te vinden in de oude Hanzestad Zutphen(25km). Extra informatie: Paardenstalling (met weidegang) is mogelijk. Ook is er een buiten-rijbak aanwezig."

Het Olde Veurhuus
"In het prachtige landschap van de Achterhoek vindt u deze T-boerderij verdeeld in 2 appartementen op het erf van de huiseigenaar (met een boerderij met akkerbouw en paarden). In de omgeving vindt u mooie wandel- en fietsroutes en leuke dorpjes en stadjes zoals; Bredevoort (boekenstad), Bronkhorst (kleinste stadje van NL), Doetinchem (gezellige winkelstad), Ruurlo (doolhof, openluchtzwembad, met reuze-glijbaan en zoutwater), Zutphen (oude Hanzestad), Doesburg (mosterdstad en hanzestad) en voor de allerkleinsten is er op 15km afstand Binnenpret en land van Jan Klaassen. Bedden: Boxspring + dekbedden + kussen Terras: 2 ligstoelen, parasol + vuurkorf"

Het Achterhuus
In het prachtige landschap van de Achterhoek vindt u deze T-boerderij verdeeld in 2 appartementen op het erf van de huiseigenaar. In de omgeving vindt u mooie wandel- en fietsroutes en leuke dorpjes en stadjes zoals; Bredevoort (boekenstad), Bronkhorst (kleinste stadje van NL), Doetinchem (gezellige winkelstad), Ruurlo (doolhof, openluchtzwembad, met reuze-glijbaan en zoutwater), Zutphen (oude Hanzestad), Doesburg (mosterdstad en hanzestad)en voor de allerkleinste is er Binnenpret en lan van Jan Klaassen op een 15 km afstand.