vakantiewoning in Nederland

Menu
kollumerzwaag

Kollumerzwaag Vakantiewoningen

 

Vakantiehuisje
Landelijk gelegen op 'landgoed' Sonneborghe, treft u dit intieme vakantiehuisje. Vanaf de veranda of het terras van het chalet kijkt u uit op een hertenkamp. Op het terrein vindt u een ruime tuin met picknicktafels en een speeltoestel. De Friese Wouden en het nationaal park Lauwersmeer lenen zich uitstekend voor wandel-, fiets-, kano- of ruitertochten. Verder te bezoeken: Dokkum, Drachten, of een dagtochtje naar Ameland.

Appartement
"Landelijk gelegen op Sonneborghe, treft u dit leuke appartement aan. De woning is geheel eigentijds ingericht en van alle gemakken voorzien, met buiten een mooi eigen terras. De Friese Wouden en het nationaal park Lauwersmeer lenen zich uitstekend voor wandel-, fiets-, kano- of ruitertochten. Verder te bezoeken: Dokkum, Leeuwarden, of een dagtochtje naar Ameland."

Kollummerzwaag
Rustig gel. in het natuurgebied 'De Mieden, geheel gerenov. voorhuis van een voormalige boerderij. De eig. is in het bezit van ganzen, kippen en geiten. Jongeren niet toegest. 2 fietsen incl. Te bez. Lauwersmee 11 km.

Hagreco
Comfortabel houten huis aan de rand van een camping Rustige, cultuurrijke omgeving. Te bezoeken Dokkum, het Lauwersmeergebied, Harlingen, Groningen en een van de waddeneilanden.