vakantiewoning in Nederland

Menu
breukelen

Breukelen Vakantiewoningen

 

Breukelen
Chalet direct aan het water gelegen. In het water dat in open verbinding staat met de Loosdrechtse plassen mag gezwommen worden. Te bez.: de grachten van Utrecht, Amsterdam en de karakteristieke dorpjes die de regio rijk is. Aankomst op zondag niet mogelijk, zaterdag op aanvraag.

Breukelen
Nabij de steden Amsterdam en Utrecht ligt dit praktisch ingerichte vakantiehuis met rietendak. De tuin grenst direct aan het water en is voorzien van een aanlegsteiger met zwemtrap. Met een boot te huur bij de Jachthaven kunt u direct de Loosdrechtse plassen op varen. 2 persoons slaapbank in de woonkamer. Grote slaapkamer en een badkamer met vloerverwarming op de 1e verd. Bedden zijn opgemaakt bij aankomst. De regio leent zich uitstekend voor uitstapjes naar de karakteristieke dorpjes, diverse dierentuinen en vrijetijds parken waaronder Sixflags.

Breukelen
Direct aan het water en de Loosdrechtse Plassen gelegen, smaakvol en met sfeer ingericht, vakantiehuis met rieten dak. Bij het water is een zwemtrap, 7m lange aanlegsteiger en een gedeeltelijke omheining, die zo geplaatst kan worden dat uw kinderen niet bij het water kunnen komen. 1 parkeerplaats op het terrein van de watersportwinkel. Slaapkamer 3 bevindt zich in het boothuis dat losstaat van het huis en voorzien is van tuindeuren naar het terras, een wasbak, wasmachine en droger. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. Kabel-TV is digitenne. Op het terrein staat een trampoline en wipkip voor gezamenlijk gebruik. Huur van een sloep op aanvraag mogelijk. De regio leent zich gezien de centrale ligging uitstekend voor een bezoek aan Amsterdam, Utrecht en Rotterdam, maar ook een bezoek aan een van de karakteristieke dorpjes in het Gooi is zeker de moeite waard. Aankomst op zondag niet mogelijk, op zaterdag op aanvraag.