vakantiewoning in Nederland

Menu
hulshorst

Hulshorst Vakantiewoningen

 

De Vinkentraa 2
"Deze monumentale boerderij, gelegen in Gelderse Hulshorst op de Veluwe, behoort bij prive landgoed Vinkentraa (1,5 ha). In de boerderij zijn twee gastenverblijven gesitueerd, met elk een eigen ingang en besloten tuin. De natuurrijke omgeving is bij uitstek geschikt voor het maken van mooie fiets- en wandeltochten. Wanneer u lekker wilt ontspannen kunt u terecht bij sauna- en beautycomplex de Zwaluwhoeve (2km). Ander mogelijkheden voor uitstapjes zijn onder andere; het Dolfinarium(8km), attractiepark Walibi(19km), het Veluwemeer met strand en watersport (4km)en de ""Winterfair"" de Beyard te Hulshorst(1km). De woning is gelegen aan een provinciale weg. Extra informatie: De gastenverblijven zijn ook in combinatie te huur. Afmeting bedstede; 1,90 x 1,18 De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is."

De Vinkentraa 1
"Deze monumentale boerderij, gelegen in Gelderse Hulshorst op de Veluwe, behoort bij prive landgoed Vinkentraa (1,5 ha). In de boerderij zijn twee gastenverblijven gesitueerd, met elk een eigen ingang en besloten tuin. De natuurrijke omgeving is bij uitstek geschikt voor het maken van mooie fiets- en wandeltochten. Wanneer u lekker wilt ontspannen kunt u terecht bij sauna- en beautycomplex de Zwaluwhoeve (2km). Ander mogelijkheden voor uitstapjes zijn onder andere; het Dolfinarium(8km), attractiepark Walibi(19km)het Veluwemeer met strand en watersport (4km) en de ""Winterfair"" de Beyard te Hulshorst(1km). De woning is gelegen aan een provinciale weg. Extra informatie: De gastenverblijven zijn ook in combinatie te huur. Afmeting bedstedes; 1,70 x 1,18 en 1,80 x 1,18 De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is."

Hulshorst
Comfortabel en gezellig ingerichte finse bungalow met sfeerhaard gelegen op een klein vakantiepark met 36 bungalows. S1 met wastafel. Gelegen nabij de Veluwe een regio met een afwisselend landschap,heide, bossen en verstuivingen. Uitstekende fiets-en wandelroutes. Te bezoeken: 't Veluwemeer (ideaal voor de watersportliefhebber),Dolfinarium, Six Flags (Walibi), Zwaluwhoeve, Anton Pieck museum, Zuiderzeestadjes, Paleis het Loo, Apenheul en diverse musea. Sub. tropisch zwemparadijs op 20 km. De steden Utrecht, Amersfoort en Apeldoorn liggen in een straal van 40 km. Video, bootstalling, paardenwei en rit met paard en wagen op aanvraag. Aankomst en vertrek op zondag niet mogelijk!