vakantiewoning in Nederland

Menu
schaijk

Schaijk Vakantiewoningen

 

De Heidebloem
"Aan de rand van natuurpark de Maashorst, Brabants grootste natuurgebied, liggen een drietal groepsaccommodaties. De woningen zijn gelegen op een recreatiepark met onder meer een openlucht-zwembad, tennisbanen, speeltuin en een cafetaria. Het natuurrijke gebied tussen Peel en Maas biedt volop mogelijkheden voor fietsers en wandelaars. Bossen, heide, vennen en stuifzanden, het is hier allemaal te vinden. Breng eens een bezoek aan de gezellige dorpjes en stadjes in de omgeving zoals Ravenstein, Batenburg, Megen, Grave of Heusden. De vele terrasjes zorgen voor de bekende Brabantse gemoedelijkheid. Ook de stad Den Bosch, met de Binnendieze, de bekende Bossche bollen en een divers winkelaanbod is een bezoekje waard. Bestaat uw groep uit meer dan 30 personen? Voor extra personen geldt een toeslag per persoon per nacht (Maximaal 40 personen). U kunt hierover contact opnemen met onze reserveringsafdeling."

Smaragd 41
"Op een rustig plekje op een vakantiepark 'Parcival' in het Noord Brabantse Schaijk, ligt deze vakantiewoning. De woning is gezellig ingericht en voorzien van alle gemakken. Als bezoeker van deze vakantiewoning kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten van het park, zoals o.a. het openlucht zwembad (enkel geopend in het hoogseizoen). De omgeving biedt tal van mogelijkheden. Het nabijgelegen natuurpark Maashorst en de gemeentebossen bieden diverse wandel- en fietsroutes. Kinderen kunnen zich vermaken in avonturenpark de Efteling of in Billybirdpark Hemelrijk. Breng ook een bezoek aan 's Hertogenbosch of Nijmegen! Extra informatie: De woning ligt naast de NL-5374-07."

De Bosrand
"In deze groepswoning kunt u eindeloos genieten van rust, ruimte en het fraaie natuurgebied de Maashorst. Laat de dagelijkse sleur even van u afglijden en geniet van het pure boerenleven. Stelt u zich eens voor: gezellig samen borrelen voor de openhaard met vrienden of familie. Lekker buiten fietsen en wandelen. Heerlijk relaxen kunt u in de Sana, met sauna, Turks stoombad en buitenwhirlpool. De Sana heeft tevens een gezellig ingerichte rustruimte voorzien van een open haard en televisie. U heeft vanaf hier een prachtig, natuurrijk uitzicht. De Sana wordt per dagdeel (4 uur) verhuurd. Toegang is exclusief voor de groep die de Sana geboekt heeft. Bij reservering van deze groepsaccommodatie gelden andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling."

Smaragd 22
"Op een rustig plekje op een vakantiepark Parcival in het Noord Brabantse Schaijk, ligt deze vakantiewoning. De woning is gezellig ingericht en voorzien van alle gemakken. Als bezoeker van deze vakantiewoning kunt u ook gebruik maken van de faciliteiten van het park, zoals o.a. het openlucht zwembad (enkel geopend in het hoogseizoen). De omgeving biedt tal van mogelijkheden. Het nabijgelegen natuurpark Maashorst en de gemeentebossen bieden diverse wandel- en fietsroutes. Kinderen kunnen zich vermaken in avonturenpark de Efteling of in Billybirdpark Hemelrijk. Breng ook een bezoek aan 's Hertogenbosch of Nijmegen! Extra informatie: De woning ligt naast de NL-5374-08."

De Ontginning
"In deze groepswoning kunt u eindeloos genieten van rust, ruimte en het fraaie natuurgebied de Maashorst. Laat de dagelijkse sleur even van u afglijden en geniet van het pure boerenleven. Stelt u zich eens voor: gezellig samen borrelen voor de openhaard met vrienden of familie. Lekker buiten fietsen en wandelen. Heerlijk relaxen kunt u in de Sana, met sauna, Turks stoombad en buitenwhirlpool. De Sana heeft tevens een gezellig ingerichte rustruimte voorzien van een open haard en televisie. U heeft vanaf hier een prachtig, natuurrijk uitzicht. De Sana wordt per dagdeel (4 uur) verhuurd. Toegang is exclusief voor de groep die de Sana geboekt heeft. Bij reservering van deze groepsaccommodatie andere boekingsvoorwaarden (Recron). Informeer bij onze reserveringsafdeling."