vakantiewoning in Nederland

Menu
eede

Eede Vakantiewoningen

 

De Biezenpolder
Deze authentieke zeeuwse boerderij (200m2) is gelegen op hetzelfde domein als appartement De Biezenpolder (NL-4529-01-28) maar geheel vrij tov de appartementen met een prive terras. De omgeving is rustig en landelijk en u kijkt uit op prachtige boomgaarden en polders. Verschillende uitstapjes zijn mogelijk; Damme (het stadje van Tijl Uilenspiegel), Aardenburg (Oudste stad van Zeeland met archeologisch museum), Sluis (Belfort), Knokke (16km, Mondaine badplaats) en Brugge (20km, Historische winkelstad met gezellig plein). Ook kunt u eindeloos wandelen en fietsen in deze prachtige en een landelijke omgeving.

Biezenpolder
Zeer mooi, ruim en comfortabel hoeve appartement (185m2). Gelegen op de grens met Belgi, buiten het dorpje Eede. U kijkt uit op prachtige boomgaarden en polders. Verschillende uitstapjes zijn mogelijk; Damme (het stadje van Teil Uilenspiegel), Aardenburg (Oudste stad van Zeeland met archeologisch museum), Sluis (Belfort), Knokke (Mondaine badplaats) en Brugge (Historische winkelstad met gezellig plein). Ook kunt u eindeloos wandelen en fietsen in deze prachtige en een landelijke omgeving. Ideaal voor een familie-renie!Eventueel te huur tezamen met NL-4529-01.

Appartement De Biezenpolder
Zeer mooi, ruim en comfortabel hoeve appartement. Gelegen op de grens met Belgi, buiten het dorpje Eede. U kijkt uit op prachtige boomgaarden en polders. Verschillende uitstapjes zijn mogelijk; Damme (het stadje van Teil Uilenspiegel), Aardenburg (Oudste stad van Zeeland met archeologisch museum), Sluis (Belfort), Knokke (Mondaine badplaats) en Brugge (Historische winkelstad met gezellig plein). Ook kunt u eindeloos wandelen en fietsen in deze prachtige en een landelijke omgeving. Ideaal voor een familie-renie!Eventueel te huur tezamen met NL-4529-02.