vakantiewoning in Nederland

Menu
putten

Putten Vakantiewoningen

 

Twentie
"Op fietsafstand van het pittoreske dorpje Putten, ook wel de ""Parel van de Veluwe"" genoemd, ligt deze luxe en sfeervol ingerichte vakantiewoning. De woning is gelegen op een kleinschalig park (zonder faciliteiten) aan de voet van de hei. Hier bent u ver weg van alle dagelijkse drukte. Heidevelden en loofbossen op n van de mooiste stukjes Veluwe nabij het Veluwemeer vormen een heerlijk wandelgebied. Wandel of fiets ook eens door n van de vele historische Veluwse dorpen en steden of breng een bezoek aan het Veluwemeer (7km). Dit meer biedt in de zomer zeer veel recreatiemogelijkheden. U kunt er windsurfen, zeilen, vissen en zwemmen. Een leuk uitstapje met kinderen is het Dolfinarium in Harderwijk (14km)."

Ruimzicht
"Putten ligt 11 km. ten zuiden van Harderwijk. Dit grote landhuis is gelegen op een grondstuk waar de eigenaar ook naast woont. Het is rustig gelegen en biedt vele mogelijkheden tot het maken van fietstochten en wandelingen. Zowel Putten als Nijkerk vindt u op ca. 6 km.. Hier treft u leuke winkeltjes en diverse restaurants aan. Uw landhuis is verzorgd ingericht. U heeft de beschikking over een grote tuin (800 m), waar u een schommel, zandbak en voetbalveld aantreft. Hier kunnen uw kinderen heerlijk ravotten. Tevens kunt u gebruik maken van het terras met tuinmeubelen en barbecue naast het landhuis. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Villa Hoenderhof
Deze luxe bungalow ligt op een kleinschalig park (zonder faciliteiten) midden op de Veluwe en de Puttense heide. Het gebied is perfect voor fietsliefhebbers en wandelaars, de natuur is prachtig! Het gezellig dorpje Putten is op 1km, het Veluwemeer op 7 km en een uitstapje naar het Dolfinarium is zeker de moeite!