vakantiewoning in Nederland

Menu
venhorst

Venhorst Vakantiewoningen

 

Het Laagveld
"Deze knusse vakantiewoning vindt u in het Brabantse Venhorst. De landelijke ligging van deze woning zorgt voor prachtige vergezichten. De geitjes in de wei maken het geheel compleet. Binnen 20 km vindt u diverse natuurgebieden waar u kunt wandelen en/of fietsen. Enkele fietstochten lopen zelfs langs de woning. Ook de cultuurliefhebbers zijn hier aan het juiste adres, met musea in o.a. Gemert en Overloon. De steden Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen liggen op ca.30 minuten rijafstand."

Spankerbos
In het Brabantse Venhorst bevindt zich deze vakantiewoning, gelegen aan de rand van 1ha eigen bos. De woning is comfortabel ingericht en voorzien van alle gemakken. Deze woning biedt voldoende mogelijkheden om heerlijk te ontspannen; neem een duik in het zwembad of geniet van een bezoek aan de sauna (beiden gesitueerd in het naastgelegen gastenverblijf, met aparte ingang)! 's Avonds in alle rust genieten van een drankje in de serre, vanwaar u misschien wel konijntjes en eekhoorntjes ziet in de tuin! De omgeving biedt voor elk wat wils; pretpark Billybird Hemelrijk is dichtbij (ca.10km), recreatieplas 'de Bergen' in Wanroij biedt diverse recreatiemogelijkheden. De kasteeltuinen in Arcen zijn zeker een bezoek waard en winkelen kan in Nijmegen, Den Bosch of Eindhoven.

Spankerbos 2
In het Brabantse Venhorst bevindt zich dit gastenverblijf, gelegen aan de rand van 1ha eigen bos. De woning is in 2010 nieuw gebouwd en is comfortabel ingericht, voorzien van alle gemakken. Deze woning biedt voldoende mogelijkheden om heerlijk te ontspannen; neem een duik in het zwembad of geniet van een bezoek aan de sauna (beiden gesitueerd in een separaat gedeelte van deze woning,maar met aparte ingang! U gebruikt deze faciliteiten samen met de gasten van naastgelegen vakantiewoning NL-5428-04) Heerlijk genieten in een bosrijke omgeving, misschien ziet u wel konijntjes en eekhoorntjes in de tuin! De omgeving biedt voor elk wat wils; pretpark Billybird Hemelrijk is dichtbij (ca.10km), recreatieplas 'de Bergen' in Wanroij biedt diverse recreatiemogelijkheden. De kasteeltuinen in Arcen zijn zeker een bezoek waard en winkelen kan in Nijmegen, Den Bosch of Eindhoven.

De Vale Peel
"Landelijk en rustig gelegen groepswoning in het buitengebied van het Brabantse Venhorst. Deze woning leent zich uitstekend voor een gezellig familieweekend of een familiefeest. Er is veel speelruimte voor de kinderen, zowel binnen als buiten. Het Peellandschapspark Voskuilenheuvel ligt op loopafstand. Ook zijn er verschillende watersporten mogelijk op de Rooyse Plas. Recreatiepark Hemelrijk in Volkel (5km) en De Bergen in Wanroij (13km) zijn zeker een bezoekje met de kinderen waard!"