vakantiewoning in Nederland

Menu
harlingen

Harlingen Vakantiewoningen

 

Stadslogement-Appartementen
"Middenin het oude stadscentrum van Harlingen vindt u op een unieke lokatie, dit gerenoveerde 17e-eeuwse pakhuis met 6 appartementen. Een uniek onderkomen voor uw vakantie of kort verblijf! Ideaal als uitvalsbasis voor al uw Friesland-trips! Denk ook eens aan een dagje Terschelling of Vlieland..."

Pakhuis Schotland
Dit onlangs gerenoveerd pakhuis, gelegen aan de haven van Harlingen, heeft een prachtig uitzicht over de langs varende vloten. Het centrum met gezellige restaurants en terrassen ligt op loopafstand en biedt 1001 mogelijkheden. Vooral in de zomer bruist de stad volop! Een uitstapje naar Terschelling of Vlieland behoort tot de mogelijkheden, de boot vertrekt vanuit de haven.

Stadslogement-Arbeidershuisjes
Middenin het oude stadscentrum van Harlingen vindt u deze leuke geschakelde huisjes op een unieke lokatie met een uniek onderkomen voor uw vakantie of kort verblijf! In een gerenoveerd 17e-eeuws pakhuis vindt u 4 arbeidershuisjes en een twaalftal luxe appartementen, ideaal als uitvalsbasis voor al uw Friesland-trips! Denk ook eens aan een dagje Terschelling of Vlieland...