vakantiewoning in Nederland

Menu
sneek

Sneek Vakantieboten en vakantiewoningen

 

RCN De Potten
Kindvriendelijk, mooi vakantiecomplex "RCN De Potten". Buiten de plaats, 5 km van het centrum van Sneek, rustige ligging, direct aan het meer, te midden van groen. Voor medegebruik: terrein. Tennisbaan (extra), tafeltennis, kinderspeelplaats. In het complex: receptie, restaurant, bar, internetaansluiting, kiosk, wasserette, droger (voor medegebruik, extra), fietsverhuur. Beschikbaar: kano, boot. Broodjesservice. Openbare parkeerplaatsen. Winkel 5 km, supermarkt 5 km, station "Sneek" 6 km. Jachthaven, midgetgolf 100 m. Bekende meren kunnen gemakkelijk worden bereikt: Sneekermeer. Let op: auto noodzakelijk. Openingstijden van de receptie 09:00-17:00 uur. Animatie in het seizoen. Let op: De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur. Box ter plaatse te huren voor 1,50 per dag.

RCN De Potten
Kindvriendelijk, mooi vakantiecomplex "RCN De Potten". Buiten de plaats, 5 km van het centrum van Sneek, rustige ligging, direct aan het meer, te midden van groen. Voor medegebruik: terrein. Tennisbaan (extra), tafeltennis, kinderspeelplaats. In het complex: receptie, restaurant, bar, internetaansluiting, kiosk, wasserette, fietsverhuur. Beschikbaar: kano, boot. Broodjesservice. Openbare parkeerplaatsen. Winkel 5 km, supermarkt 5 km, station "Sneek" 6 km, natuurlijke zwemvijver 100 m. Jachthaven, midgetgolf 100 m. Bekende meren kunnen gemakkelijk worden bereikt: Sneekermeer. Let op: auto noodzakelijk. Openingstijden van de receptie 09:00-17:00 uur. Animatie in het seizoen. Baby uitrusting op aanvraag (incl.). Let op: De afgebeelde foto is slechts een voorbeeld. Bij deze accommodatie zijn meer vergelijkbare woningen te huur. Max. 1 huisdier op aanvraag. Op het park: zeilschool, trampoline, waterfietsen te huur. Aanbiedingen: verblijven 17/9-15/10: sleutelhangerzaklamp t.w.v. 18,95, 15/10-29/10: 15 RCN-daalders per week+ 1 vlieger per kind gratis, 29/10-17/12: winterverrassingen, 17/12-06/01 feestverrassingen,, 07/01-18/02 wintersurprises, 18/02-25/02 30 p.w. RCN-daalders 29/04-06/05 gratis RCN vlieger+voetbal t.w.v. 29,95, 1/7-15/7 2 huurfietsen t.w.v. 70+tas. Babys tellen mee in het max. aantal personen.

Lelie
"De Lelie heeft in de ruime stuurhut aan de voorzijde klapramen en achter een aliminium schuifraam naar het teakhouten achterdek. De lelie heeft in de achterkajuit twee zeer ruime eenpersoonsbedden. Deze ruime motorkruiser is zeer geschikt voor het vaargebied rondom Sneek. Op dit gezellige vakantieschip is het echt genieten. Dit schip laat zich gemakkelijk manouvreren, ook door minder ervaren schippers. Geniet met de Lelie van een heerlijke vakantie op het water! Houdt u er rekening mee dat u voor enkele gemeentelijke bruggen een bijdrage van ca. 1,20 tot 2,- per brug. Liggelden betaalt u in jachthavens en oevers die gemarkeerd zijn door gemeenten of grondeigenaren. Prijs per lengtemeter schip is ca. 1,- per nacht. Bij terugkomst in de haven wordt de boot volgetankt. U betaalt uiteraard het verbruik tegen normale dieselprijs. Een grote schade betekent vaak dat uw gestorte borgsom wordt ingehouden. Het eigen risico van de all-risk verzekering wordt steeds hoger. Bij schade wordt eerst uw minimale borgsom aangesproken waarna de rest van de schade wordt overgenomen door Lodewijks Assurantin, wanneer u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0031 (0)38 3761701 of e-mail recreatie@lodewijkassurantien.nl. Een matras, kussen, kussensloop en onderlaken zijn aanwezig op de boot. Een dekbed, deken of slaapzak en het bedlinnen dient u zelf mee te nemen. Eindschoonmaak, gasfles, instructie en dvd informatiefilm zijn in de servicekosten inbegrepen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Malibu
"De Malibu is een representatief schip van alle gemakken voorzien met een stoere uitstraling. Deze boot heeft twee 2-persoonshutten met elk een eigen douche en wastafel. De Malibu biedt de passagier optimale ruimte en privacy. Met deze boot kunt u heerlijk genieten van de wateren van Sneek, de leukste dorpjes waar u met de boot kunt aanleggen om deze plekken te verkennen of u kunt op de boot ontspannen en genieten van de rust en de natuur. Houdt u er rekening mee dat u voor enkele gemeentelijke bruggen een bijdrage van ca. 1,20 tot 2,- per brug moet betalen. Liggelden betaalt u in jachthavens en oevers die gemarkeerd zijn door gemeenten of grondeigenaren. Prijs per lengtemeter schip is ca. 1,- per nacht. Bij terugkomst in de haven wordt de boot volgetankt. U betaalt uiteraard het verbruik tegen normale dieselprijs. Een grote schade betekent vaak dat uw gestorte borgsom wordt ingehouden. Het eigen risico van de all-risk verzekering wordt steeds hoger. Bij schade wordt eerst uw minimale borgsom aangesproken waarna de rest van de schade wordt overgenomen door Lodewijks Assurantin, wanneer u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0031 (0)38 3761701 of e-mail recreatie@lodewijkassurantien.nl. Een matras, kussen, kussensloop en onderlaken zijn aanwezig op de boot. Een dekbed, deken of slaapzak en het bedlinnen dient u zelf mee te nemen. Eindschoonmaak, gasfles, instructie en dvd informatiefilm zijn in de servicekosten inbegrepen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Wijde Blik
"De Wijde Blik is een stabiel schip en leent zich, met een korte draaicirkel ook voor de kleinere Friese vaarwegen. De Wijde Blik heeft, zoals de naam al aangeeft, rondom een uitstekend uitzicht, de stuurhut heeft aan de voorzijde klapramen en achter een aliminium schuifraam. Geniet met dit schip dus van de rust, natuur en leuke plekjes op en rond de Friese wateren. Door de goede vaareigenschappen is de Wijde Blik ook geschikt voor de nog niet zo ervaren watersporter. Houdt u er rekening mee dat u voor enkele gemeentelijke bruggen een bijdrage van ca. 1,20 tot 2,- per brug. Liggelden betaalt u in jachthavens en oevers die gemarkeerd zijn door gemeenten of grondeigenaren. Prijs per lengtemeter schip is ca. 1,- per nacht. Bij terugkomst in de haven wordt de boot volgetankt. U betaalt uiteraard het verbruik tegen normale dieselprijs. Een grote schade betekent vaak dat uw gestorte borgsom wordt ingehouden. Het eigen risico van de all-risk verzekering wordt steeds hoger. Bij schade wordt eerst uw minimale borgsom aangesproken waarna de rest van de schade wordt overgenomen door Lodewijks Assurantin, wanneer u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0031 (0)38 3761701 of e-mail recreatie@lodewijkassurantien.nl. Een matras, kussen, kussensloop en onderlaken zijn aanwezig op de boot. Een dekbed, deken of slaapzak en het bedlinnen dient u zelf mee te nemen. Eindschoonmaak, gasfles, instructie en dvd informatiefilm zijn in de servicekosten inbegrepen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Kormoran 1260 Fischreiher
"Deze boot is erg comfortabel, stabiel met een zuinige en rustige diesel motor uitgevoerd. Een boegschroef, warm water, verwarming met radiators, 230 volt wal aansluiting en omvormer tijdens motorgebruik, een zwem platvorm en een ruime keuken. U zult verbaasd zijn hoeveel ruimte er in de slaapcabines zit, de ruime salon heeft een comfortabele zit welke u uitzicht geeft over het water en wijde omgeving. Deze Kormorans zijn geschikt voor een langere vakantie, zowel bij mooi als slecht weer, is de Kormoran het ideale verblijf op onze mooie kanalen en meren. Houdt u er rekening mee dat u voor enkele gemeentelijke bruggen een bijdrage van ca. 1,20 tot 2,- per brug. Liggelden en eventueel toeristenbelasting betaalt u in jachthavens en oevers die gemarkeerd zijn door gemeenten of grondeigenaren. Prijs per lengtemeter schip is ca. 1,- per nacht. Bij terugkomst in de haven wordt de boot volgetankt. U betaalt uiteraard het verbruik tegen normale dieselprijs. Een grote schade betekent vaak dat uw gestorte borgsom wordt ingehouden. Het eigen risico van de all-risk verzekering wordt steeds hoger. Bij schade wordt eerst uw minimale borgsom aangesproken waarna de rest van de schade wordt overgenomen door Lodewijks Assurantin, wanneer u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0031 (0)38 3761701 of e-mail recreatie@lodewijkassurantien.nl. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Elise
"Deze boot is in zijn geheel ruim en luxe ingericht. Naast de ruime stuurhut is de boot uitgerust met 2 tweepersoons hutten, 2 driepersoons hutten met eigen wastafel, 1 hut met stapelbed en 2 badkamers met douche en toilette. Bijzonder geschikt voor meerdere families en groepen. Met genoeg ruimte een hele leuke variant om uw vakantie of weekendje weg met uw vrienden of familie door te brengen op en rond het water. Zo bent u nooit uw gehele verblijf op dezelfde plek! De boot is uitgerust met een boegschroef. En mag alleen verhuurd worden met ruime vaarervaring of een ingehuurde schipper. Houdt u er rekening mee dat u voor enkele gemeentelijke bruggen een bijdrage van ca. 1,20 tot 2,- per brug. Liggelden betaalt u in jachthavens en oevers die gemarkeerd zijn door gemeenten of grondeigenaren. Prijs per lengtemeter schip is ca. 1,- per nacht. Bij terugkomst in de haven wordt de boot volgetankt. U betaalt uiteraard het verbruik tegen normale dieselprijs. Een grote schade betekent vaak dat uw gestorte borgsom wordt ingehouden. Het eigen risico van de all-risk verzekering wordt steeds hoger. Bij schade wordt eerst uw minimale borgsom aangesproken waarna de rest van de schade wordt overgenomen door Lodewijks Assurantin, wanneer u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0031 (0)38 3761701 of e-mail recreatie@lodewijkassurantien.nl. Een matras, kussen, kussensloop en onderlaken zijn aanwezig op de boot. Een dekbed, deken of slaapzak en het bedlinnen dient u zelf mee te nemen. Eindschoonmaak, gasfles, instructie en dvd informatiefilm zijn in de servicekosten inbegrepen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Danille
"Dit schip overtreft al uw verwachtingen, een Whispergen zorgt voor 220 Volt aan boord, centrale verwarming en voor de warmwatervoorziening. Dit schip heeft de modernste navigatie apparatuur aan boord. De teakbetimmering ademt de sfeer van luxe en stijl uit. Dit eenvoudig te besturen schip heeft ook nog een boeg- en een hekschroef. Dit schip is voor diegene die zichzelf of zijn medeopvarenden eens goed wil verwennen. Voor dit schip is ervaring en vaarkennis een vereiste. Houdt u er rekening mee dat u voor enkele gemeentelijke bruggen een bijdrage van ca. 1,20 tot 2,- per brug. Liggelden betaalt u in jachthavens en oevers die gemarkeerd zijn door gemeenten of grondeigenaren. Prijs per lengtemeter schip is ca. 1,- per nacht. Bij terugkomst in de haven wordt de boot volgetankt. U betaalt uiteraard het verbruik tegen normale dieselprijs. Een grote schade betekent vaak dat uw gestorte borgsom wordt ingehouden. Het eigen risico van de all-risk verzekering wordt steeds hoger. Bij schade wordt eerst uw minimale borgsom aangesproken waarna de rest van de schade wordt overgenomen door Lodewijks Assurantin, wanneer u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0031 (0)38 3761701 of e-mail recreatie@lodewijkassurantien.nl. Een matras, kussen, kussensloop en onderlaken zijn aanwezig op de boot. Een dekbed, deken of slaapzak en het bedlinnen dient u zelf mee te nemen. Eindschoonmaak, gasfles, instructie en dvd informatiefilm zijn in de servicekosten inbegrepen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Dolte
"Een 10-persoons houseboat, zeer geschikt voor bijvoorbeeld 2 paren plus 6 kinderen of voor 10 volwassenen. Met de mahonie betimmering heeft deze comfortabele boot een luxe uitstraling. Voor het varen van deze boot is geen ervaring vereist. Deze boot is dus voor iedereen bereikbaar om te genieten van een heerlijke vakantie in en om het water waar u kunt genieten van rust, ruimte en natuur die deze omgeving te bieden heeft. Houdt u er rekening mee dat u voor enkele gemeentelijke bruggen een bijdrage van ca. 1,20 tot 2,- per brug. Liggelden betaalt u in jachthavens en oevers die gemarkeerd zijn door gemeenten of grondeigenaren. Prijs per lengtemeter schip is ca. 1,- per nacht. Bij terugkomst in de haven wordt de boot volgetankt. U betaalt uiteraard het verbruik tegen normale dieselprijs. Een grote schade betekent vaak dat uw gestorte borgsom wordt ingehouden. Het eigen risico van de all-risk verzekering wordt steeds hoger. Bij schade wordt eerst uw minimale borgsom aangesproken waarna de rest van de schade wordt overgenomen door Lodewijks Assurantin, wanneer u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0031 (0)38 3761701 of e-mail recreatie@lodewijkassurantien.nl. Keuken is om te bouwen tot 2 persoons slaapruimte. Een matras, kussen, kussensloop en onderlaken zijn aanwezig op de boot. Een dekbed, deken of slaapzak en het bedlinnen dient u zelf mee te nemen. Eindschoonmaak, gasfles, instructie en dvd informatiefilm zijn in de servicekosten inbegrepen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Greuns & Zouw
"Een 10-persoons houseboat. Om heerlijk te genieten van de Nederlandse wateren. Voordeel van deze boot is dat er geen ervaring is vereist. Iedereen kan dus als schipper gaan varen op de Friese wateren en de leuke plekken, die deze provincie te bieden heeft, ontdekken. Houdt u er rekening mee dat u voor enkele gemeentelijke bruggen een bijdrage van ca. 1,20 tot 2,- per brug. Liggelden betaalt u in jachthavens en oevers die gemarkeerd zijn door gemeenten of grondeigenaren. Prijs per lengtemeter schip is ca. 1,- per nacht. Bij terugkomst in de haven wordt de boot volgetankt. U betaalt uiteraard het verbruik tegen normale dieselprijs. Een grote schade betekent vaak dat uw gestorte borgsom wordt ingehouden. Het eigen risico van de all-risk verzekering wordt steeds hoger. Bij schade wordt eerst uw minimale borgsom aangesproken waarna de rest van de schade wordt overgenomen door Lodewijks Assurantin, wanneer u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0031 (0)38 3761701 of e-mail recreatie@lodewijkassurantien.nl. Een matras, kussen, kussensloop en onderlaken zijn aanwezig op de boot. Een dekbed, deken of slaapzak en het bedlinnen dient u zelf mee te nemen. Eindschoonmaak, gasfles, instructie en dvd informatiefilm zijn in de servicekosten inbegrepen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Saint Tropez
"Een geheel nieuw ontwerp; stoer en degelijk gebouwd om mee te varen en op te wonen. Optimale ruimteverdeling, zowel in het schip als buiten op een groot zonnedek. Mooi afgetimmerd en gestoffeerd. Alle hutten zijn voorzien van een wastafel met warm en koud water en een 220 Volt stopcontact. Een zwaar schip met prima vaareigenschappen, zeer stil en veel ventilatiemogelijkheden. Een ideaal schip om met een gezelschap van 6 personen te genieten op de Friese wateren. Houdt u er rekening mee dat u voor enkele gemeentelijke bruggen een bijdrage van ca. 1,20 tot 2,- per brug. Liggelden betaalt u in jachthavens en oevers die gemarkeerd zijn door gemeenten of grondeigenaren. Prijs per lengtemeter schip is ca. 1,- per nacht. Bij terugkomst in de haven wordt de boot volgetankt. U betaalt uiteraard het verbruik tegen normale dieselprijs. Een grote schade betekent vaak dat uw gestorte borgsom wordt ingehouden. Het eigen risico van de all-risk verzekering wordt steeds hoger. Bij schade wordt eerst uw minimale borgsom aangesproken waarna de rest van de schade wordt overgenomen door Lodewijks Assurantin, wanneer u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0031 (0)38 3761701 of e-mail recreatie@lodewijkassurantien.nl. Een matras, kussen, kussensloop en onderlaken zijn aanwezig op de boot. Een dekbed, deken of slaapzak en het bedlinnen dient u zelf mee te nemen. Eindschoonmaak, gasfles, instructie en dvd informatiefilm zijn in de servicekosten inbegrepen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Christa
"Een nieuwe kruiser die u een luxe vaarvakantie garandeert. Dit schip bevat een boegschroef waardoor u snel en secuur door de natuur kunt manoeuvreren. Door het compacte formaat (doorvaarthoogte 2.40 m en diepgang slechts 1.10 m) kunt u gebruik maken van de meeste vaarroutes in Nederland. Zo kunt u genieten van de mooiste en leukste plekjes aan de Friese wateren. Voor dit schip is ervaring en vaarkennis een vereiste. Houdt u er rekening mee dat u voor enkele gemeentelijke bruggen een bijdrage van ca. 1,20 tot 2,- per brug. Liggelden betaalt u in jachthavens en oevers die gemarkeerd zijn door gemeenten of grondeigenaren. Prijs per lengtemeter schip is ca. 1,- per nacht. Bij terugkomst in de haven wordt de boot volgetankt. U betaalt uiteraard het verbruik tegen normale dieselprijs. Een grote schade betekent vaak dat uw gestorte borgsom wordt ingehouden. Het eigen risico van de all-risk verzekering wordt steeds hoger. Bij schade wordt eerst uw minimale borgsom aangesproken waarna de rest van de schade wordt overgenomen door Lodewijks Assurantin, wanneer u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0031 (0)38 3761701 of e-mail recreatie@lodewijkassurantien.nl. Een matras, kussen, kussensloop en onderlaken zijn aanwezig op de boot. Een dekbed, deken of slaapzak en het bedlinnen dient u zelf mee te nemen. Eindschoonmaak, gasfles, instructie en dvd informatiefilm zijn in de servicekosten inbegrepen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Jamaica
"Een representatief schip. Deze is gemaakt voor een groep tot 6 personen en heeft een keuken met dinette. Erg ruim met een luxe uitstraling. Voor het varen met dit schip is enige vaarkennis vereist. Een vakantie op het water is een hele nieuwe belevenis en zo bent u nooit op dezelfde plek. U kunt kiezen voor de rust en de natuur op het water of varen naar de leuke gezellig plaatsen die Friesland heeft om deze te gaan verkennen en zo dus een groot deel van Friesland te zien. Houdt u er rekening mee dat u voor enkele gemeentelijke bruggen een bijdrage van ca. 1,20 tot 2,- per brug. Liggelden betaalt u in jachthavens en oevers die gemarkeerd zijn door gemeenten of grondeigenaren. Prijs per lengtemeter schip is ca. 1,- per nacht. Bij terugkomst in de haven wordt de boot volgetankt. U betaalt uiteraard het verbruik tegen normale dieselprijs. Een grote schade betekent vaak dat uw gestorte borgsom wordt ingehouden. Het eigen risico van de all-risk verzekering wordt steeds hoger. Bij schade wordt eerst uw minimale borgsom aangesproken waarna de rest van de schade wordt overgenomen door Lodewijks Assurantin, wanneer u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0031 (0)38 3761701 of e-mail recreatie@lodewijkassurantien.nl. Een matras, kussen, kussensloop en onderlaken zijn aanwezig op de boot. Een dekbed, deken of slaapzak en het bedlinnen dient u zelf mee te nemen. Eindschoonmaak, gasfles, instructie en dvd informatiefilm zijn in de servicekosten inbegrepen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Gaast
"Een zeer ruim schip voor 10 personen. Met vijf aparte slaapruimtes, waarvan 2 (in de salon) door een gordijn af te scheiden. Voorzien van 2 toiletten en 1 douche. De boot is uitgerust met een boegschroef. Enige ervaring is dus wel vereist. Hier kunt u samen met vrienden of familie heerlijk genieten van de Friese wateren, leuke aanlegplaatsen, rust en ruimte. Houdt u er rekening mee dat u voor enkele gemeentelijke bruggen een bijdrage van ca. 1,20 tot 2,- per brug. Liggelden betaalt u in jachthavens en oevers die gemarkeerd zijn door gemeenten of grondeigenaren. Prijs per lengtemeter schip is ca. 1,- per nacht. Bij terugkomst in de haven wordt de boot volgetankt. U betaalt uiteraard het verbruik tegen normale dieselprijs. Een grote schade betekent vaak dat uw gestorte borgsom wordt ingehouden. Het eigen risico van de all-risk verzekering wordt steeds hoger. Bij schade wordt eerst uw minimale borgsom aangesproken waarna de rest van de schade wordt overgenomen door Lodewijks Assurantin, wanneer u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0031 (0)38 3761701 of e-mail recreatie@lodewijkassurantien.nl. Een matras, kussen, kussensloop en onderlaken zijn aanwezig op de boot. Een dekbed, deken of slaapzak en het bedlinnen dient u zelf mee te nemen. Eindschoonmaak, gasfles, instructie en dvd informatiefilm zijn in de servicekosten inbegrepen. Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren."

Homeship
Het Homeship heeft het uiterlijk van een nostalgisch huisje uit de jaren twintig, met een pannendak, schoorsteen en een terras met openslaande deuren. De nostalgische buitenkant verhult een modern en comfortabel interieur, voorzien van alle gemakken zoals een ruime badkamer, keuken en woonverblijf. Het Homeship is gelegen in een jachthaven aan het Sneekermeer.