vakantiewoning in Nederland

Menu
norg

Norg Vakantiewoningen

 

De Merel
Deze vakantiewoning is gelegen in het bosrijke gebied van noordwest Drenthe (op een perceel van ongeveer 1100m2), nabij het dorpje Norg. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandel- en fietstochten. Norg is een fraai dorp omgeven door bossen, heidevelden en hunebedden, doorkruist met eindeloze fiets- en wandelroutes. Het dorp heeft nog een oude toeristische dorpskern met veel oude boerderijen en winkels, cafs en restaurants.

Renate
In een bosrijke omgeving ligt dit leuke vakantiehuisje buiten het Drentse dorpje Norg. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandel- en fietstochten en Norg is een fraai dorp omgeven door bossen, heidevelden en hunebedden, doorkruist met eindeloze fiets- en wandelroutes. Het dorp is rijkelijk voorzien van winkels, cafs en restaurants. Het gehele jaar worden er in het dorp en in de bossen allerlei activiteiten georganiseerd. Ook zijn er mogelijkheden om te tennissen, kanon, paardrijden en het maken van huifkartochten. Eventueel samen te huren met NL-9331-03 voor in totaal max. 14 personen.

De Brem
Gezellig chalet midden in de bossen in het Drenthse landschap. Deze omgeving leent zich uitstekend om wandelingen te maken, paard te rijden of om de omgeving te verkennen. Norg is een klein toeristische dorpje met gezellige winkeltjes en restaurantjes.

Hier is 't
Prachtig gelegen vakantiebungalow omgeven door bossen en heidevelden in het mooie Drentse landschap. In de bossen kunt heerlijk wandelen en fietsen. In het dorpje Norg (2km) vindt u volop mogelijkheden gezellige cafs en terrasjes. In Drenthe kunt u natuurlijk de hunebedden bekijken, of 1 van 3 nationale parken; de Drentsche Aa, het Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold. Volop te beleven dus! Eventueel kunt u in totaal met max. 14 personen boeken in combinatie met de NL-9331-02.