vakantiewoning in Nederland

Menu
hoge hexel

Hoge Hexel Vakantiewoningen

 

Buitengoed het Lageveld
"Te midden van het prachtige Twentse landschap, nabij Hoge Hexel, ligt deze comfortabele vakantiewoning. De woning is gebouwd in de traditionele Twentse stijl; veel sfeer, ruimte en comfort is het gevolg! De woning ligt op een ruim opgezet vakantiepark. Naast het park ligt het 36ha grote 'het Lageveld'; een recreatiemeer met zandstranden, waterpartijen met zwemvijver, kindervijver, surfvijver, en wandelpaden in het groen. Het park is een goede uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes. Verken het Twentse landschap op de fiets of bewandel n van de vele wandelpaden in de nabijgelegen natuurgebieden. Met kinderen kan je onder andere terecht in Avonturenpark Hellendoorn (10 km), subtropisch zwembad te Wierden met Turks stoombad, sauna en whirlpool (2 km), indoor speeltuin dolle pret te Almelo (6km). Breng ook eens een bezoek aan Wierden en Almelo."

Buitengoed Het Lageveld - A2
Deze zeer luxe, comfortabele villa is gelegen op het ruim nieuwgebouwd vakantiepark Buitengoed Het Lageveld in een prachtige, bosrijke omgeving nabij Almelo en Enschede in het fraaie Twente. Tegenover het park ligt een recreatieplas (36 ha) met zandstranden, een zwem- en kindervijver en speeltoestellen. Het park biedt u vele services, o.a.: fietsverhuur, ontbijtservice, kinderoppas en boodschappenservice. Bij de receptie kunt u terecht voor informatie over de uitstapmogelijkheden in de regio en voor het kopen van kleine boodschappen. Op aanvraag te huur: Kinderbed, -stoel en handdoeken. Services kunt u ook bestellen via www.lageveldbeheer.nl. Het park biedt een oase van rust. Uitstapmogelijkheden: Avonturenpark Hellendoorn (10 km), Ponypark Slagharen (34 km), Deventer (40 km) en Enschede (40 km). Het vakantiepark is een perfecte uitvalsbasis om wandelend of fietsend het fraaie Twente en Het Vechtdal te ontdekken. Binnenzwembad op 2,5 km afstand met Turks stoombad, sauna en whirlpool. Buiten het hoogseizoen kunnen er kleinschalige bouwactiviteiten plaatsvinden. Roken niet toegestaan. Huis alleen boekbaar voor recreatieve doeleinden.

Buitengoed Het Lageveld - A2
Deze comfortabele en luxe villa is gelegen op het vakantiepark Buitengoed Het Lageveld. Naast het park bevindt zich een meer waarin u kunt zwemmen (36ha); tijdens de zomermaanden een waar zwem- en recreatieparadijs. Het vakantiepark biedt veel mogelijkheden aan, zoals: fietsverhuur, ontbijtservice, babysitter, boodschappenservice. Op aanvraag is het mogelijk om een kinderbed, kinderstoel en handdoeken te huren. Uitstapjes: Avonturenpark Hellendoorn (10km), Ponypark Slagharen (34km), Deventer (40km) en Enschede (40km). Overdekt zwembad met sauna, whirlpool en Turks stoombad. Niet-rokerhuis. Huis alleen boekbaar voor recreatieve doeleinden.