vakantiewoning in Nederland

Menu
rotterdam

Rotterdam Vakantiewoningen en vakantieboten

 

Luciana
"Het schip De Luciana werd in 1916 in Nederland gebouwd als zeilende haringlogger zonder moter. In 1928 werd het schip aan Zweden verkocht en voer het tot ver in de zeventiger jaren als vrachtschip in de Scandinavische wateren. Sinds 1982 is het in gebruik als zeilend passagiersschip met hulpmoter. In de winter ligt de Luciana afgemeerd in de Veerhaven in hartje Rotterdam, op steenworp afstand van de plek waar de watertaxi naar hotel ""New York"" aanlegt. Je hebt er een prachtig uitzicht op de nieuwe Erasmusbrug en de ""Kop van Zuid"", ook wel genoemd: ""Het Manhattan aan de Maas"". Tegen bijbetaling ter plaatse is het ook mogelijk om uit varen te gaan. Neem hiervoor contact op met de schipper minimaal een week voordat je gaat! Dit is een ideaal vakantieadres voor een fantastisch groepsverblijf in het centrum van havenstad Rotterdam. Extra informatie: Dekbedden en kussen maken onderdeel uit van het linnenpakket dat je kunt huren. De mogelijkheid bestaat ook om zelf een slaapzak of eigen dekbed en linnengoed mee te nemen. Een TV/DVD-speler kan op verzoek geplaatst worden."

Catherina
"In de winter ligt de Catherina afgemeerd in de Veerhaven in hartje Rotterdam, op steenworp afstand van de plek waar de watertaxi naar hotel ""New York"" aanlegt. Je hebt er een prachtig uitzicht op de nieuwe Erasmusbrug en de ""Kop van Zuid"", ook wel genoemd: ""Het Manhattan aan de Maas"". Tegen bijbetaling ter plaatse is het ook mogelijk om uit varen te gaan. Neem hiervoor contact op met de schipper minimaal een week voordat u gaat! Al met al ideaal voor een fantastisch verblijf in de binnenstad van havenstad Rotterdam. Extra informatie: Dekbedden en kussen maken onderdeel uit van het linnenpakket dat u kunt huren. De mogelijkheid bestaat ook om zelf een slaapzak of eigen dekbed en linnengoed mee te nemen. Een TV/DVD-speler kan op verzoek geplaatst worden."

R
Appartementencomplex van 4 verdiepingen. In het centrum van Rotterdam, centrale ligging, in het centrum van de stad, aan een hoofdweg. In het complex: lift. Openbare parkeerplaatsen in de straat. Supermarkt 300 m, winkelcentrum, restaurant, bar 200 m, station "Rotterdam Blaak" 500 m, metrostation "Leuvehaven" 50 m, veerboot 500 m, attracties in de buurt: Maritiem Museum (20 m), Kunsthal Rotterdam (900 m), Euromast 1 km, Kralingse Bos 3 km, Museum Boymans van Beuningen (800 m). Let op: lift tot de 4e verdieping, niet-rokers huis. ca. 10 treden tot aan de lift. Vanuit de lift is het ca. 10 treden tot het appartement. Betaald parkeren ( 0,50 per 13 minuten) in de straat. Parkeergarage Hartmanstraat ( 2,-/ 50 min.) Gratis parkeren op ca. 3 km. Borg per creditcard.